Oprydning og vedligeholdelse

Kort utilgængelig

Dato/tid
Date(s) - 03/02/2018
09:00 - 14:00

Sted
Laden

Kategori

Deltagere: 7

 • Henrik Schultz
 • Johnnie Egon Skov
 • Uffe Larsen
 • Steen Bendtsen
 • Tony Allan Hvied
 • Flemming Jensen
 • Jan Dyrmann Gregersen
Bemærk: Deltager kan have reserveret mere end en plads.

Kontakt for mere information:
Johnnie Egon Skov, Mobil:

Kære alle.

Tidligere har undertegnede aftalt med formanden at vi holder en vedligeholdelsesdag. Denne kombineres med oprydning i laden.

 1. Situation: Noget af klubbens grej er i en elendig forfatning. Desuden ligger der en masse skrammel som ikke anvendes eller bliver brugt.
 2. Opgave: Grej skal rengøres, vedligeholdes, kasseres eller udskiftes og helst inden evt. nye elever. I laden skal materiel sorteres, kontrolleres, kasseres og/eller vedligeholdes.
 3. Udførelse: Vi gør det på følgende måde: Vi deles op i to hold således at hold 1 rydder op i laden og kører på genbrugspladsen. Hold 2 kører materiel hjem til Flemming og vedligeholder. Holdopdeling: Det er således at det “gamle” klientel fra klubben, står for oprydning i laden. Det er dem der kender bedst til det der ligger derude, og ved hvad der uden tøven kan smides ud eller det som skal afprøves og gemmes. De “unge”, herunder Flemming 🙂 kører materiel hjem til Flemming, som har været så generøs at lægge værksted til. Herved har vi mulighed for at vedligeholde under lidt varme forhold. Hvis der er stor tilslutning, laver vi også et “bådhold” som skal kontrollere stand på både og især torvværk. Grej der rengøres hos Flemming har mulighed for at tørre samme sted. Dog skal der bruges et par hænder om søndagen til at få det ned i klubben igen.
 4. Fagligt: Undertegnede kommer med en trailer. Der er behov for minimum én trailer mere. Meld gerne til undertegnede om du kan have en sådan med. Efter vedligeholdelse skal begge hold mødes hos Flemming. Der skal der nedskrives hvad der er behov for at genanskaffe eller andre forslag. Medbring madpakke, lidt varmt at drikke og gerne en kage. Der skal bruges lidt materiel til rengøring: et par billige opvaskebaljer, et par billige opvaskebørster samt noget opvaskemiddel. Undertegnede kigger i laden om hvad vi har og kontakter formanden ved evt. behov for indkøb.
 5. Signal: Meld til hér på hjemmesiden. Hvis du kan have en trailer med, ring da til mig: 28 72 70 54.

MVH Johnnie

Tilmeld

Du skal være logget ind, for at kunne tilmelde dig.